Telus Telecom

iPhone 7 Reparatie

Scherm glas vervangen OEM€ 119
Scherm glas vervangen AA+ Sale€ 69
Accu / batterij vervangen€ 50
Laadconnector vervangen€ 70
Power aan / uit vervangen€ 70
Homeknop vervangen€0
Earspeaker vervangen€ 60
Speaker muziek vervangen€ 70
Microfoon vervangen€ 70
Camera voor vervangen€ 70
Camera achter vervangen€ 150
Trilknop vervangen€ 70
Volume knop vervangen€ 70
Slecht / geen netwerk€ 95
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Hoofdtelefoon aansluiting€ 0

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, deze kunnen per reparatie afwijken.

Twijfelt u welke iPhone scherm reparatie u moet kiezen? Lees verder voor meer informatie over het verschil tussen de twee OEM en compatible schermen.

Gebruikt Telus Telecom originele Apple schermen? Het antwoord is technisch gezien ja. De onderdelen zijn van originele fabricaten die niet door Foxconn (Apple) zelf is geassembleerd. De onderdelen zelf zijn wel hetzelfde als wat Apple gebruikt. Technisch gezien zijn de OEM schermen identiek maar mag het officieel geen Apple product genoemd worden. Ieder reparatiebedrijf dat beweert volledig originele onderdelen te gebruiken van Apple zelf geeft valse informatie wat u niet moet geloven. Apple levert onder geen omstandigheden onderdelen uit aan bedrijven buiten Apple.

Compatible schermen zijn geassembleerde displays die van niet originele fabricaten zijn gemaakt. Het zijn geen B/C- kwaliteit Chinese onderdelen zoals vele andere bedrijven ze gebruiken. PhoneDokter gebruikt alleen hoogwaardige compatible schermen voor de scherm reparaties die niet te vergelijken zijn met de slechte kwaliteit schermen die via China worden geïmporteerd.

Wat houdt een OEM scherm in?

Een OEM scherm houdt in dat het scherm in dezelfde fabriek wordt geproduceerd maar het wordt niet door Apple erkend. Als het scherm gebroken is, wordt het gebroken glas door een derde partij vervangen. Dat betekent dat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat, waardoor de originele kwaliteit wordt behouden.

Het OEM scherm van Telus Telecom heeft geen afwijkingen met de originele iPhone schermen, die Apple aanbiedt met ‘Apple Care’. Telus Telecom geeft dan ook 12 maanden garantie voor de functionaliteiten van het geplaatste OEM scherm.

Wat houdt een compatible scherm in?

Het AA+ scherm van Telus Telecom is nog steeds een scherm van goede kwaliteit, maar er worden geen originele Apple onderdelen gebruikt. Het scherm wordt geassembleerd in een fabriek van Toshiba of Sharp in Azië, die de originele ontwerpen van Apple gebruiken. Dit betekent dat de onderdelen op dezelfde manier worden geproduceerd, maar de kwaliteit van de geleverde onderdelen kunnen verschillen met een originele. Kenmerken van compatible schermen zijn, onder andere:

Een verlaagde helderheid.

Iets afwijkende kleuren.

Een verlaagde vernieuwingsfrequentie.