Op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon?

U heeft de keuze uit een nieuw toestel of een refurbished toestel.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om u persoonlijk te adviseren over welk merk en type mobiele telefoon het beste bij u past.

Welke merken verkoopt Telus Telecom?

Bij Telus Telecom kunt u terecht voor alle merken en types nieuwe mobiele telefoons. We adviseren u graag welke smartphone het beste bij u past, of u nu kiest voor een nieuwe mobiele telefoon of een refurbished toestel.
De populaire merken van nu zijn Apple met zijn iPhone en Samsung, met zijn A-lijn en S-serie. Ook de bekende merken uit Zuid-oost-Azië zijn zeer bekend en geliefd, zoals de Huawai en LG Eigenlijk heb je als consument zelden zoveel keuze gehad als nu. Dat is mooi, maar je kunt ook makkelijk de weg kwijtraken in het aanbod. Wij helpen je een keuze te maken als je besluit om een mobiel te kopen.

Welke mobiele telefoon heeft de beste camera?

Hoe hoger de resolutie van je camera, hoe scherper je beeld in principe kan zijn. We zeggen niet voor niets 'in principe' omdat er bij fotografie meer komt kijken. Het flitslicht van je telefoon is ook van groot belang. Ook het feit of je cameralenzen lichtsterk zijn of juist minder, is van invloed op de kwaliteit van je foto's en video's. Wil je echt topkwaliteit foto's maken, concentreer je dan op telefoons met meervoudige lenzen. Je hebt in elk geval een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens nodig. Hoe hoger de optische zoom van je telelens, hoe beter je verafgelegen voorwerpen in beeld krijgt. Zeer goede telefoons zijn bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro en iPhone Pro Max, de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Huawei staat ook bekend om zijn zeer goede camera's, zoals de Huawei Mate 30 Pro of de Huwawei P 40 Pro. Heb je liever Samsung? Kies dan voor de S21 Ultra lijn voor de beste camera’s op een mobiele telefoon.

Welke smartphones hebben veel geheugenruimte?

Met je smartphone maak je de ene foto na de andere en schiet je de spannendste videoclips. Voor je het weet zit je geheugenruimte vol. Geen enkel punt. Op dit moment zijn er genoeg telefoons die je tot wel 1 Terabyte geheugenruimte bieden. Je zult echt je best moeten doen om dat vol te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Apple iPhone 13 Pro of Pro Max. Liever een Android-telefoon? Dan hebben de Samsung Galaxy S10 Plus of de Galaxy Note 10 de meeste geheugenruimte.

Welke refurbished telefoons kan ik extra snel opladen?

Voor de meeste gebruikers heeft de standaard oplader inmiddels afgedaan. Draadloos opladen volgens het Qi-protocol is bij de meeste nieuwe telefoons standaard geworden. Ook snel draadloos opladen behoort nu tot de mogelijkheden. Extra snel opladen begint ook steeds meer ingeburgerd te raken. De nieuwere iPhone-modellen kunnen extra snel geladen worden tot 20W. In het assortiment van Samsung springen de Galaxy S20 Ultra en de Galaxy Note 10 Plus erbovenuit, met hun snellader tot 45 W. De OnePlus 8T is met zijn 65W-snellader nog een stuk sneller.  

Welke telefoons zijn klaar voor het 5G-netwerk?

Wil je een telefoon kopen die helemaal klaar is voor het supersnelle 5G-netwerk? Denk dan bijvoorbeeld aan de iPhone 13 Pro Max, de Samsung Galaxy S21 Ultra of de Galaxy Note 20 Ultra. Ook met de Google Pixel 5A ga je supersnel internetten.

Plus wij zetten de data van uw oude mobiele telefoon kosteloos over naar uw nieuwe mobiele telefoon.