ACCESSOIRES

Met honderd verschillende covers en hoesjes in onze winkel zit er altijd iets voor u tussen. We hebben de meeste keuze uit Heiloo en omstreken. Ook hebben we laders en beschermglas voor alle soorten toestellen. De meeste accessoires direct uit te zoeken in onze winkel, en anders binnen een dag besteld.

Hieronder ziet u wat er onder anderen aan accessoires verkrijgbaar is.

Screenprotector

Beleef een optimaal HD beeldscherm dankzij deze screenprotectors. Het dunne glas valt nauwelijks op, zorgt voor een heldere weergave van het scherm en biedt bescherming tegen krassen en stoten. Bovendien bevat het glas ee nanti-fingerprint coating.

Screenprotector Telus Telecom

Verkrijgbaar bij ons voor voor alle toestellen.

vanaf € 12,95 incl. erop plakken

Telefoon hoesje

Bescherm uw mobiele telefoon op de manier zoals u wilt. We hebben diverse hoesjes voor alle mobiele telefoons in alle kleuren.

Telefoon hoesjes Telus Telecom


Verkrijbaar bij ons en diverse kleuren en maten voor uw toestel.

€ 19,95 per stuk

Telefoon bumper

Bescherm uw mobiele telefon op de onzichtbare manier met een bumper. We hebben diverse maten voor alle soorten mobiele telefoons.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten voor uw toestel.

€ 9,95 per stuk

Samsung laad- en datakabel

Dit betekent dat je met deze kabel gegevens, zoals foto's en video's, over kunt zetten op je computer. Dit synchroniseren gaat heel eenvoudig door de kabel te verbinden met een geschikte USB poort in je computer. Naast dat je smartphone dan oplaadt, kun je dus ook al je data overzetten.

telefoon accessoires Heiloo Telus Telecom

€ 14,95 per stuk (1 meter kabel)

Lightning

De iPhone Originele Lightning naar USB-kabel 100 cm.

Lightning is de door Apple ontwikkelde aansluiting waarmee je Apple producten oplaadt of aansluit op een computer.

telefoon accessoires Heiloo Telus Telecom

€ 24,95 per stuk

Tablethoes

Bescherm uw iPad of tablet op de manier zoals u wilt. We hebben diverse beschermhoesen voor alle soorten tablets in alle kleuren. Ook draaibaar te verkrijgen.

Tablethoes Telus Telecom

vanaf € 24,95 per stuk

Auto accessoires

Alle accessoires voor uw mobiele telefoon of tablet voor onderweg. Van autoladers, tot autohouders en carkits. Ook powerbanks en koptelefoons hebben wij voor alle mobiele telefoons in huis.

vanaf € 14,95 per stuk

Laptop accessoires

Voor alle accessoires voor uw laptop of computer, zoals toetsenborden, muisen zijn bij ons in de winkel te verkrijgen. We adviseren u graag.

vanaf € 9,95 per stuk